Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyenkor mi a, , precedens"?

Ilyenkor mi a, , precedens"?

Figyelt kérdés
Tavaly felvételt nyertem az egyetemre, de az első félévemet passziváltam egyéb okok miatt, és most úgy döntöttem hogy az adott szakot másik iskolában szeretném tanulni. Ilyenkor egyszerűen, csak ki kell lépnek az iskolából és jelentkezni a másikba?(a mostani suli SZTE, szóval a kilépés modulon keresztül lenne ?)

2015. jan. 16. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, a régi iskoládból kijelentkezel - illik szólni a tanulmányi osztályon is, még jobb, ha írásba adod.

A másik intézménybe pedig felvételizhetsz.

Létezik átvétel is, de ehhez általában két félév teljesítése szükséges. Azért egy telefont megérne az új intézménynél.

sok sikert!

-falcon-

2015. jan. 16. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!:)
2015. jan. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!