Hidd kérdése:
Cukrász szakmával van engedélyem fagyizó nyitásra?
Figyelt kérdés
HACCP, ÁNTSZ által megfeleltt/etett berendezésekell miindenel stb. együtt?
annyi hogy nyitáshoz üzemeltetéshez kell/jó ha van cukrász szakma ?
2015. jan. 14. 21:11
1/3 anonim válasza:
vállalkozóit ki kell váltanod hogy nyithass
2/3 A kérdező kommentje:
és ha lerakom a vendéglátó üzletvezetöt (amit csak vendéglátó szakmával lehet lerakni) akkor könyebb vagy úgyan ojan a nyitás engedélyezés ?
2015. jan. 14. 22:45
3/3 anonim válasza:
Ahhoz hogy nyiss egy üzletet és a saját termékeidet áruld mindenképp vállalkozói szükséges, de egyébként semmi komoly az egész, bemész kikéred, kiadják és ennyi :)
pontos menetét nem tudom, de neten utána tudsz nézni mi a menete az egésznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!