Melyek azok az alapszintű 3 éves egyetemi képzések, amelyeket elvégezve mehetek jogi mesterképzésre?
Nem akarok az öt éves osztatlan képzésre jelentkezni mert a mesterképzést egy külföldi intézményben szeretném elvégezni.
Eddig a nemzetközi tanulmányokat néztem, de nem tudom ezután jelentkezhetek-e jogra.
A felvin semmit se találtam, lehet hogy én vagyok béna, ez esetben ha belinkelnétek hogy mit kezdhetek bizonyos alapfokú BSc diplomával/mely mesterképzésekre jelentkezhetek pl. BSc nemzetközi tanulmányokkal, azt megköszönném. :)
Rendben, de egy jogi alapképzést nyújtó szakot miért ne fogadnának el?
De egyébként egyáltalán van olyan jogi kar, amely csak 3 éves...? :/
"Rendben, de egy jogi alapképzést nyújtó szakot miért ne fogadnának el?"
- Nálunk jogász alapszak nincs, de vannak jogi képzési terüeltű alapképzések (igazságügyi / munkaügyi igazgatási). Hogy ebből mit hol fogadnak el, annak neked kell utána nézned.
"De egyébként egyáltalán van olyan jogi kar, amely csak 3 éves...? :/"
- Képzési időt szakoknál állapítanak meg, nem karoknál.
Elnézést, azóta rájöttem hogy rosszul írtam. Egyébként nyomozok csak épp sokmindent nem találok.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!