Anglisztika szak mennyire nehéz egy középfokú nyelvvizsgával?
Nagyon érdekel az angol nyelv, és az angol kultúra. Most fogok újraérettségizni emelt szinten angolból (anglisztika miatt)
Most fogok OKJ vizsgázni turizmusból, nem tudom hogy érdemes lenne e inkább ebbe az irányba továbbmenni egyetemen. Az egyik tanárom azt mondta hogy nem lenne időm nyelvet tanulni az egyetem mellett.
Hozzáállás kérdése!
Anglisztikán is lesznek olyan tárgyak, amik megfogják a legokosabbakat is, és olyat is láttam már, aki kibukott, pedig emelt angol érettségitől kezdve, nyelvvizsgáig mindene volt. Hát oda kell figyelni, nem a legegyszerűbb, de nem lehetetlen!
Hát attól függ... Angolhoz ugye kell az emelt érettségi, és első félév vagy év végén vizsgát is kell tenni, angolból, szóval oda keményen kell a nyelv. Ugye minden óra angolul megy, így ez alapelvárás, és nagyon keményen követelnek is.
De ha nyelv minort veszel fel, emellett így tudsz nyelvet tanulni. Meg amúgy is: arra van időt, amire időt akarsz szakítani.
A turisztikáról nem tudok sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!