Voltam SZE KGYK és BGF KVIK nyítlnapon, ott sok szép és jót meséltek, kereskedelem mark. és turizmus érdekel, van bármiféle véleményetek?
SZE KGYK-n nincs tur. vend. de a ker. mark. van. Nagyon érdekelne,hogy gyakorlatban mennyire lehet elhelyezkedni az itteni diplomával, és a matek mennyire húzós?
A BGF 2x ennyibe kerülne, elég sok arrogáns csajt láttam, valószínűleg azért, mert ide jobb módú családok teszik be a gyerekeiket. BGF-ről mit gondoltok? nehéz? visszahozza az árát? ( 260k/felév) A válaszokat nagyon szépen köszönöm
elég sok arrogáns csajt láttam, valószínűleg azért, mert ide jobb módú családok teszik be a gyerekeiket
e a sulihoz, se a szakhoz semmi közöm, de ilyen előítéletekkel nem vagy érett a felsőoktatásra :(
Széchenyin is van turizmus (egészségturizmus).
De én a turizmus helyett biztos, hogy a kereskedelem és marketinget választanám! Nem nehéz a matek, persze vannak azért, akik bukdácsolnak..
Az elhelyezkedési esélyek jók, nem hiszem, hogy hátrány lenne, hogy valaki a SZE-n végzett :)
Tavaly voltam Kvik-es nyílt napon és hasonló emberekkel találkoztam, de az előadók olyan szimpatikusan voltak, hogy meggyőztek. Én is utánaolvastam, és mindenhol ezt írták, h "arrogáns, ilyen-olyan emberek" járnak oda. (egyáltalán nem igaz!:D)
Felvettek.
Elmentem gólyatáborba, és őőőrület volt:D! A hökösök, felsőbb évesek és a csoporttársaim is nagyon jó fejek. Mindenben segítenek, igazi barátságok születtek azóta. A gólyatábori csapattal nagyon nagy lett az összetartás.
Mint oktatás, talán a legnagyobb előnye, h nagyon gyakorlat orientáltak a szakok. Idegen nyelven is tanulható egy szak ami talán még több pluszt adhat.
SZE-ről nem tudok semmit így arról látatlanban nem alkotnék véleményt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!