Ugyanazon szak (ua. Iskola) pesti vagy gödöllői képzési helyét jelöljem meg? (SZIE-GTK)
a problémám a következő..Mesterképzésre jelentkezem,és egy adott suli adott szakának van Pesten és Gödöllőn is képzési helye...
vidéki vagyok,végülis nekem mindkettő messze van,de nem tudom eldönteni melyik lenne mégis a jobb.se Pestet,se Gödöllőt nem ismerem:O
A pesti hely a tatai utcában van-/14.ker/.(hátha ez jelent a pestieknek valamit),a gödöllői a Páter Károly utcában??
amúgy a SZIE-GTK-emberi erőforrás MA képzésről van szó:)
nekem fontosak lennének a környék közlekedési adottságai..tehát ha pl.busszal,vonattal megyek..milyen messze van a pesti hely a pályaudvaroktól?
(kecskeméti vagyok)
Én pont a XIV. kerből járok Gödöllőre, igaz csak BSc-n. :)
Gödöllőn a vasútállomás kb. pont az egyetem előtt van. :)
HÉV megálló is ugyanott, a busz pu. kicsit messzebb, de az sem vészesen. Tatai úton nem tudom hol lehet pontosan az épület, de vele párhuzamosan halad a vasútvonal, szóval szerintem az sem nagyon lenne messzebb.
Igazából most már csak annyiban aktulis a kérdés,h.sorrend-módosításon gondolkodom.
Megjelöltem a pesti és gödöllői intézményt is:)
Szerintetek melyik a jobb?
a gödöllői képzés színvonalasabb.
Én is oda járok csak még nem msc re:D
Az mit jelent h.színvonalasabb?
Én azt hallottam h.a tanárok nagy része is pl.ugyanaz Pesten:S Vagy nem?
Te koleszos vagy?Milyen az élet Gödöllőn?
Gödöllőn van a Szent István Egyetem központja, a budapesti az egy kihelyezett képzés.
Hogy miért színvonalasabb...nálunk nagyobb a követelmény, míg itt szóról szóra kell tudni egyes tárgyakat a vizsgán, addig Bp.en egy karikázgatós Zh ból áll a vizsga...
Könnyebb elvégezni Bp.en, de valószínüleg a mi diplománk többet is fog érni.
Milyen az élet? Minden szerdán van egyetemi buli, az egyetem saját szórakozóhelyén, úgyhogy van élet bőven:D
Am Bp.en lakom, és nem vagyok koleszos, mivel elég jól megközelíthető az egyetem vonattal.
Sztem Gödöllőt válaszd
köszi:)
amúgy Pestről Gödöllő mennyi idő vonattal/HÉV-vel?
Azért is gondolkodtam mert Pesten több lehetőséget látok...(suli mellett szeretnék dolgozni,meg úgy egyáltalán..)
De azért szeretném ha érne is valamit majd a diplomám:S
A HÉV az Örsről: 50perc
a vonat a Keletiből: 40perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!