Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugyanazon szak (ua. Iskola)...

Ugyanazon szak (ua. Iskola) pesti vagy gödöllői képzési helyét jelöljem meg? (SZIE-GTK)

Figyelt kérdés

a problémám a következő..Mesterképzésre jelentkezem,és egy adott suli adott szakának van Pesten és Gödöllőn is képzési helye...

vidéki vagyok,végülis nekem mindkettő messze van,de nem tudom eldönteni melyik lenne mégis a jobb.se Pestet,se Gödöllőt nem ismerem:O

A pesti hely a tatai utcában van-/14.ker/.(hátha ez jelent a pestieknek valamit),a gödöllői a Páter Károly utcában??

amúgy a SZIE-GTK-emberi erőforrás MA képzésről van szó:)

2010. febr. 6. 18:45
 1/9 A kérdező kommentje:

nekem fontosak lennének a környék közlekedési adottságai..tehát ha pl.busszal,vonattal megyek..milyen messze van a pesti hely a pályaudvaroktól?

(kecskeméti vagyok)

2010. febr. 6. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Én pont a XIV. kerből járok Gödöllőre, igaz csak BSc-n. :)

Gödöllőn a vasútállomás kb. pont az egyetem előtt van. :)

HÉV megálló is ugyanott, a busz pu. kicsit messzebb, de az sem vészesen. Tatai úton nem tudom hol lehet pontosan az épület, de vele párhuzamosan halad a vasútvonal, szóval szerintem az sem nagyon lenne messzebb.

2010. febr. 6. 23:20
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából most már csak annyiban aktulis a kérdés,h.sorrend-módosításon gondolkodom.

Megjelöltem a pesti és gödöllői intézményt is:)

Szerintetek melyik a jobb?

2010. júl. 6. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
*aktuális
2010. júl. 6. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

a gödöllői képzés színvonalasabb.

Én is oda járok csak még nem msc re:D

2010. júl. 6. 13:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Az mit jelent h.színvonalasabb?

Én azt hallottam h.a tanárok nagy része is pl.ugyanaz Pesten:S Vagy nem?

Te koleszos vagy?Milyen az élet Gödöllőn?

2010. júl. 6. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Gödöllőn van a Szent István Egyetem központja, a budapesti az egy kihelyezett képzés.

Hogy miért színvonalasabb...nálunk nagyobb a követelmény, míg itt szóról szóra kell tudni egyes tárgyakat a vizsgán, addig Bp.en egy karikázgatós Zh ból áll a vizsga...

Könnyebb elvégezni Bp.en, de valószínüleg a mi diplománk többet is fog érni.

Milyen az élet? Minden szerdán van egyetemi buli, az egyetem saját szórakozóhelyén, úgyhogy van élet bőven:D

Am Bp.en lakom, és nem vagyok koleszos, mivel elég jól megközelíthető az egyetem vonattal.

Sztem Gödöllőt válaszd

2010. júl. 6. 15:43
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy Pestről Gödöllő mennyi idő vonattal/HÉV-vel?

Azért is gondolkodtam mert Pesten több lehetőséget látok...(suli mellett szeretnék dolgozni,meg úgy egyáltalán..)

De azért szeretném ha érne is valamit majd a diplomám:S

2010. júl. 6. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:

A HÉV az Örsről: 50perc

a vonat a Keletiből: 40perc

2010. júl. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!