Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mesterképzésre jelentkezők! ....

Mesterképzésre jelentkezők! . Hogy töltsem ki a jel. Lapot? (10. pontot)

Figyelt kérdés

szóval ott kell megadni azt h.eddig hány költségtérítéses illetve államis félévet használtam el.Edddig OK.h.beírom,de mit írjak a "végbizonyítzványt szerzett" és az "oklevél száma"/"oklevél kiállításának éve" rublikába?..hiszen az még nincs meg...

és a hiányzó dokumentumot hogy kell majd pótolni?egy sima borítékban kell majd elküldeni?(meddig?)vagy arra is van ilyen speciális boríték,mint ehhez?

vagy hagyjam üresen?

2010. febr. 6. 15:37
 1/7 A kérdező kommentje:
#végbizonyítványt
2010. febr. 6. 15:38
 2/7 A kérdező kommentje:
"vagy hagyjam üresen?"-kérdést az 1.bekezdséhez akartam írni.)
2010. febr. 6. 15:43
 3/7 A kérdező kommentje:
*bekezdéshez
2010. febr. 6. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most jelentkezek msc képzésre és én sem kaptam még kézhez a diplomám...Viszont államvizsga után, ami múlt héten volt kaptunk egy igazolást, hogy elvégeztem a sulit, és hogy oklevél kiállítása már folyamatban van, és ott van hogy milyen számon fogják kiállítani az oklevelet...

Ha esetleg ti nem kaptatok igazolást, akkor nem tudom, hogy mi a teendő, lehet hogy üresen kellene hagyni és majd júniusban pótolni...:S

Amúgy melyik suliba mész msc-re???

2010. febr. 6. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:

szia!

nekem még nem volt államvizsgám, csak áprilisban lesz azt hiszem..de nem nagyon tájékoztatnak minket-

emberi erőforrásra megyek,ha minden igaz..

2010. febr. 6. 15:54
 6/7 A kérdező kommentje:
ja nem, júniusban lesz a záróvizsga..:O
2010. febr. 6. 15:56
 7/7 A kérdező kommentje:
nah felhívtam az Okt.Hivatal egyik információs szolgálatát,ott azt mondták ne írjak semmit oda..bár nem volt túl meggyőző a pasi...mindegy..majdcsak jó lesz így:)
2010. febr. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!