Mesterképzésre jelentkezők! . Hogy töltsem ki a jel. Lapot? (10. pontot)
szóval ott kell megadni azt h.eddig hány költségtérítéses illetve államis félévet használtam el.Edddig OK.h.beírom,de mit írjak a "végbizonyítzványt szerzett" és az "oklevél száma"/"oklevél kiállításának éve" rublikába?..hiszen az még nincs meg...
és a hiányzó dokumentumot hogy kell majd pótolni?egy sima borítékban kell majd elküldeni?(meddig?)vagy arra is van ilyen speciális boríték,mint ehhez?
vagy hagyjam üresen?
Szia!
Én is most jelentkezek msc képzésre és én sem kaptam még kézhez a diplomám...Viszont államvizsga után, ami múlt héten volt kaptunk egy igazolást, hogy elvégeztem a sulit, és hogy oklevél kiállítása már folyamatban van, és ott van hogy milyen számon fogják kiállítani az oklevelet...
Ha esetleg ti nem kaptatok igazolást, akkor nem tudom, hogy mi a teendő, lehet hogy üresen kellene hagyni és majd júniusban pótolni...:S
Amúgy melyik suliba mész msc-re???
szia!
nekem még nem volt államvizsgám, csak áprilisban lesz azt hiszem..de nem nagyon tájékoztatnak minket-
emberi erőforrásra megyek,ha minden igaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!