Mi a vélemény a Trefort Ágoston Kéttan Nyelvű Szakközépiskoláról?
Sziasztok!
Most fogok felvételizni, és erősen gondolkodok ezen az iskolán.Tudtok véleményt írni róla? Főleg aki oda jár/járt. Nehéz suli? Mivel egy informatikai/elektrotechnikai iskoláról van szó a következő kérdésem az lenne ,hogy lányok járnak-e oda? Főleg az informatikai része érdekelne.
Sürgős lenne mert jövőhéten felvételi. Előre is köszi!
Nem tudom, hogy még aktuális-e a kérdésed, de azért válaszolok. Én 2013-ban kezdtem a Trefortban, kéttannyelvű infó tagozatban, most járom az "igazi" kilencediket.
Hát, hogy nehéz-e, az a képességeidtől is függ, de az biztos, hogy keményen megkövetelik a tanulást. Viszonylag jó képességűnek gondolom magam, az az igazság, hogy nem tanulok sokat (utolsó pillanatban tanulós fajta vagyok ráadásul), és programozás elméletből kettes lettem félévkor, de ebben sok minden közrejátszott. Lett kettő hármasom, hat négyesem és hét ötösöm, de év végére tervezem a rossz jegyeket kijavítani, esetleg egy pár négyest ötösre feltornászni.
Lányok vannak, igaz elenyésző mennyiségben, de vannak. Az én osztályomba speciel 4 lány jár.
Ha van még valami kérdésed, szólj nyugodtan.
Én is oda jártam ugyan erre a szakra.
Mivel már úgyis felvettek, ezért inkább nem mondok semmit. XD
Haha:DDD
Ennyire rossz volt utolsó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!