Érettségi után szeretnék dolgozni, semmiképp nem akarok egyetemre menni. Mit tanácsoltok, mit csináljak? Milyen OKJ képzéssel lehet normális, megfizetett munkát találni?
Figyelt kérdés
Csak egy érettségivel tudnék dolgozni valahol?
Tudtok nekem olyan OKJ képzést mondani, amivel el tudnék helyezkedni, normálisan megfizetnek? Fizikai munka szóba jöhet, de lány vagyok! Az irodai munka nem a világom. szeretek a szabadban lenni, imádom a mezőgazdaságot. Ötlet?
2015. jan. 11. 16:58
11/15 A kérdező kommentje:
Ne terjunk el a targytol. Egyetem kizarva. Koncentraljunk a kerdesre :)
a segitsegeket pedig koszonom!
2015. jan. 14. 22:05
12/15 anonim válasza:
elektronikai technikus, géplakatos, CNC gépkezelő, autószerelő/fényező - ezek jutnak eszembe, amik keresettek
kevesebb kereslet van pl. vegyésztechnikusra, de azért lehet vele találni melót, akár a mezőgazdaságban is
14/15 anonim válasza:
Milyen suliba jártál?
Szakközép ?
15/15 bit123bit válasza:
Így lassan 4 év után hogy alakultak a dolgok, végül hogy döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!