Milyen a miskolci Zrínyi gimi?
szia:D én kéttanra járok a Zrínyiben:) ajánlani tudom neked. az alapokról kezdünk mindent angolból. szerinzem elég erős gimi, bár az attól is függ hogy kinek milyenek a képességei. 2 év elteltével ha szorgalmas vagy! simán le tudod tenni a középfokú angol nyelvvizsgát,én is 2 év után vizsgáztam. az. első év szinte a. fő nyelvről szól,hiszen ez az előkészítő év. angolul tanulod majd a föcit és a törit is.. de ne aggódj ez először rémisztő lehet de nem az.nagyon hasznos hosszú távon:) a fegyelemről annyit h tanár meg osztályfüggő is, de igazából nincs gond vele.
szoktak szervezni tanulmányutakat is külföldre, van lehetőség a diákcsereprogrammra is. a zrínyiben adottak a lehetőségek ha nyelvi. szakra akarsz jönni. remélem kedvet kaptál hozzá és sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!