Mennyi idő kell ahhoz, hogy kisállatgyógyászattal foglalkozhassak?
A Szent István Egyetem ÁOTK-ra szeretnék jelentkezni. Az elvileg 11 félév. Utána lehet különböző továbbképzésekre menni, ha jól olvastam. Az a kérdésem, hogy kb. mennyi idő múlva tudok ténylegesen kisállatokkal foglalkozni.
Van még egy olyan problémám is, hogy eléggé elszúrtam a tanulást és a két emelt érettségit nem tudnám jó eredménnyel megcsinalni. Szerintetek jó ötlet, ha idén csak az alap tárgyakból es bioszból érettségiznek és a kémiát csak jövőre próbálnám meg? Eléggé kétségbe vagyok esve már ott tartok hogy meg sem próbálom pedig másfél éve járok fakultációra csak most betegség miatt kiestem a tanulásból. A válaszokat előre is köszönöm.
Én is úgy gondolom, ahogy az előző hozzászóló.....én 3x jelentkeztem mire fölvettek....de bent vagyok és csinálom:)
Ne keseredj el......csináld és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!