Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A szabad bölcsész szak mennyit...

A szabad bölcsész szak mennyit ér ha elvégzem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2010. febr. 5. 20:10
 2/12 anonim ***** válasza:
túl sokan végeznek ott, és nagyon nehéz elhelyezkedni.
2010. febr. 5. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:

semmit sem ér, össze-vissza belekap midenbe

azóta ilyen népszerű, mióta nem filozófiának hívják

nálunk még a tanárok is kinevették

2010. febr. 5. 21:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Hm... az fincsi, még jó hogy tanítják.

Köszi a válaszokat, akkor inkább a kommunikáció és médiatudományi szak...

2010. febr. 5. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Am nem megbántani akarok senkit, de ilyen büfészakokra minek mentek el? Miért nem mentek valami olyan szakra, amivel meg is lehet élni. És csodálkozni fogtok, hogy nem lesz állásotok:\

Én közgazdasági és informatikai diplomát fogok remélem szerezni, de így is félek, hogy nem lesz munkám, hajtok érte, hogy legyen diplomám, ti pedig ilyen büfészakokra mentek...

2010. febr. 6. 00:47
 6/12 anonim ***** válasza:
igaz, hogy büfészakok,de sokan vannak olyanok, akiket nem világosítanak fel kellőképpen. a kérdező most épp érdeklődik. talán ő már nem fogja elvégezni ezt a fölösleges szakot, de 18 évesen azért rengetegen nem tudják, hogy mit takarnak az egyes szakok...
2010. febr. 6. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
00:47-esnek üzenem, hogy nagyjából egyetértek, de az fel sem merült benned, hogy egyszerűen ez érdekli az embert?! Hiába büfészak, az is teljesen érthető, hogy nem fog egy olyan szakot választani, amit jobban megérné, viszont alapból rühellné...
2010. febr. 6. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:

A kérdezőt nem akarom elkeseríteni, de kommunikáció és médiával (egyetemi fedőneve: KoMédia) végzés után kb. annyit fog érni, mint a szabad bölcsészettel... Ebből is évente ezerszeres a túlképzés, míg az igény nem valami nagy szegényekre. Azaz ez is büfészak.

Sajnos, ha valaki munkát akar kapni a mai világban, akkor olyan diplomát kell szereznie, amiért vért kell izzadni, tudom, hogy ez nem hangzik túl jól, de ez van :(

2010. febr. 6. 16:54
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem tom hogy csak én vagyok-e így de nemigen tudom mi lenne a heelyes ezért próbáltam itt érdeklődni ez úgyben.

Amúgy a szabad bölcsészet érdekes lenne de így nem sok értelme van.

2010. febr. 6. 17:04
 10/12 anonim válasza:

hát munkát nem találsz vele sztem:D

de úgy átlagosan nem ér annyit a diploma.

de elég elkeserítő, hogy az emberek el se tudják képzelni, hogy tanuljanak azért, hogy fejlesszék magukat meg intelligencia meg ilyesmi és mindenki a pénzre megy:D oké hogy fontos de ennyire?:D

2010. febr. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!