Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi után milyen szakmát...

Érettségi után milyen szakmát végeznétek el, ha később külföldön szeretnétek dolgozni?

Figyelt kérdés
16 vagyok, jelenleg emelt infón, de érettségi után szeretnék letenni egy szakmát, amivel külföldön eltudnék helyezkedni. (Anglia, Amerika) Tudom, hogy olyan szakmát kell, amit szeretek is csinálni és nem bánom meg, de elsősorban a megélhetés a lényeg. Még csak 16 vagyok, jelenleg 2015-t írunk és valljuk be, ez egy vicc, ami itthon megy. 5 év múlva leszek abban a korban, mikor már kezdeni is kell valamit az életemmel, s valljuk be, hogy 5 év alatt a helyzet valószínűleg nemfog javulni itthon, sőt... A "nemzetbajnok" emberek pedig kérem tartsák meg a véleményüket. Köszönöm ha elolvastad, illetve bocsi, hogy ilyen hosszú lett. Személyes tapasztalatokat is szívesen olvasnék. Köszönöm mindenkinek előre is!
2015. jan. 4. 04:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ápolói szakmát végeznék és végzek is. :)
2015. jan. 4. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
CNC-s
2019. jan. 3. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Pincér
2019. febr. 17. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyógymasszőr
2019. febr. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!