Ti mit utáltok legjobban az egyetemben?
Figyelt kérdés
legalábbis a szakban ahova jártok.
Feltételezem hogy az embernek vannak elvárásai a szakkal szemben ahová jelentkezik és amit tanulni akar.
Ehhez képest iszonyatosan kevés embert látok magam körül (öszintén) kritikusnak a képzésével kapcsolatban.
Vigasztaljatok már meg hogy azért vannak igényeitek csak én nem veszem észre.
Én rendszerint őrjöngök, (ami miatt egyetértést többnyire igen, de semmilyen visszacsatolást már nem kapok) majd vizsgaidőszak után kifejtem.
2015. jan. 3. 21:40
11/14 A kérdező kommentje:
jó vannak azok a bizonyos kivételek, ahogy a negyedik írja. azt hiszem aki jól csinálja közülük azért meg is tudja válogatni a szakdolgozóit.
2015. jan. 3. 23:06
12/14 anonim válasza:
Azt, hogy az OKj minőségibb oktatást kaptam. Egyetemen beképzelt, tanítani nem tudo profok tartották az előadást. De ez az intézménynek nem számított, csak az, hogy minél több pénzt hozzanak a tudományos munkáikkal. A gyakorlatot pedig még inkább oktatásra képtelen, sokszor felsőbb évesek tartották. Probléma esetén a tárgyfelelős oktató és a gyakvezető egymásra mutogat, egyik sem elég gerinces felvállalni a helyzetet. És akkor még nem beszéltem a csodálatos ügyintézésről, a pofára osztályzásról, illetve a sokszor irreális követelményekről.
13/14 anonim válasza:
Én nagyon szerettem az egyetemet. Amit legjobban utáltam az a kötelező tárgyak voltak. Minél több a választható annál jobb.
14/14 anonim válasza:
Furcsa olvasni ÁOK után ilyenekt h "sok a karon a buta ember"... nálunk még az is hülyére tanulta magát, akiről elsőre azt hitted h nem egy lángész.Itt bizony nem volt lébecolás egyik évben sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!