Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyire éri meg az 'elektroni...

Mennyire éri meg az 'elektronikus ábrázolás szakon tanulni?

Figyelt kérdés

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Kommunikációs és Művészeti Kar

Eszterházy Károly Főiskola Bölcsészettudományi Kar

Kaposvári Egyetem Művészeti Kar

Ezeken az egyetemeken lehet elsajátítatni.Kérdés: mennyire jövedelmező?

2015. jan. 2. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyorsan utána néztem, ne h hülyeséget írjak s ezt találtam:

[link]

Kb az amire számítottam. Egyik ismerősöm most photoshopperként tevékenykedik/tanul. Nagyon sok ideig nem volt egy forint haszna sem, viszont a tavalyi évben nagyon sok jól fizető munkája lett, de csak mert véletlenül jó emberekkel beszélt. Én informatika/film/fotó/hangtechnika körül mozogtam (és tanultam is) és most bolti eladó vagyok.

Ha ügyes vagy és szerencsés akkor lehet hogy nagyon jól megélsz majd belőle, de rengeteg szakma így-úgy érinti ezt a témát és az a tapasztalatom hogy egy újságnál nem vesznek fel külön embert azt oldalakon lévő képek szerkesztésére, hanem minden író a saját cikkénél "szerkeszgeti" a képet, kisebb nagyobb sikerrel (ez csak EGY példa volt).

2015. jan. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!