Mit gondoltok az ÓVODAPEDAGÓGUS szakról? Van értelme, el lehet vele helyezkedni?
kicsit off:
első!
Melyik egyetem ez? Én az ELTE-n tanulok óvodapedagógiát, szintén másodéves vagyok, de 1 hét van számunkra/ fél év. :O
amúgy a kérdésre válaszolva: a felelősség ami utána vár nagyon nagy. Elhelyezkedni könnyű vele, nagyon sok hirdetés van óvónőknek mind állami, mind magán szekcióban.
Kedves Kérdező!
Amennyiben elhivatottnak érzed magad és érdekel ez a korosztály, úgy van értelme ezt a szakmát választanod. Ahogy írták mások is, elhelyezkedni viszonylag jól lehet vele (Budapestről tudok nyilatkozni). Valóban hatalmas felelősség e hivatás és tényleg kell szeretni az ilyen korú gyerekeket ahhoz, hogy valaki képes is legyen velük dolgozni és állandóan képezni is magát a területen belül. A fontos elméleti tudás mellett a tapasztalat és gyakorlat teszi igazán jóvá az óvodapedagógust, aki emellett képes a gyerekek nyelvén érteni. Szóval, ha úgy érzed ez Neked való, akkor hajrá hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!