Hova menjek továbbtanulni?
Szóval célom, hogy sportriporter, kommentátor, vagy sportújságíró legyek, mivel nagyon szeretem a sportot, különösen európai foci, amerikai sportok (NBA, NHL, NFL). Elvileg van ilyen sportkommunikátor OKJ-s képzés, de hallottam olyasmit, hogy ezzel nem szerzek diplomát, csak szakmát ad, és ez nem egészen jó így... Tudnátok ajánlani valami olyan szakot egyetemre, aminek elvégzése után eltudnék helyezkedni valahol? Kommunikációra kéne mennem esetleg?
Illetve érdekelne még egy olyan dolog is, hogy ilyen sportfogadó cégeknél szívesen lennék bukméker például. Adhatnátok ötleteket, hogy ehhez mégis milyen egyetemet kéne végezni... Köszönöm előre is.
Ja és Gödöllőn lakom, szóval valahol itt a környéken kéne valami :)
ahhoz, hogy újságíró legyél nem kell semmi. írsz egy cikket beküldöd egy újságba, és ha elég színvonalas akkor megjelenik, te meg kapsz érte pénzt.
OKJ-s képzés szerintem bőven elég ide. nem szükséges mindenhez diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!