(SÜRGŐS! ) Ha, már elküldtem az E-felvételit, van lehetőségem, egy új szak megjelölésére, a régi törtélésre?
Hm...én úgy emlékeztem, h lehet új hitelesítő lapot küldeni. (Persze csak a határidőig, utána már csak sorrendmódosítás, az is csak egyszer). De felvin minden le van írva, böngészd át még egyszer. Ha nem találsz választ a kérdésedre, akkor hívd fel az OKM-et, vagy biztos van a felvinek is vmi telefonszáma, ahol lehet kérdezni.
Inkább járj utána, mert lehet, h rossz választ adnak a kérdésedre, aztán meg szidhatod magad, h ismeretlenekre hallgattál.
Előző vagyok.
Itt van egy olyan, h "E.-felvételi lépésről lépésre (bemutató). Ebben is (illetve ha belépsz az e-felvibe, ott a hitelesítésnél ír csomó infót. Oda van írva az is, h ha hitelesítetted a dolgokat és utána változtatsz, akkor újra kell csinálni a hitelesítést. Utána pedig le van írva, h ha már elküldted a hitelesítő lapot, akkor a módosításokat tartalmazó lapot is el kell újra küldeni.
Ezek szerint jól emlékeztem:)
Amúgy ajánlom, h ha vmit használsz, akkor mindig olvasd el, ami le van írva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!