Hogyan lehetek katona?
Figyelt kérdés
Mit kell tennem hogy katona lehessek? Úgy értem elég hozzá egy sima érettségi és utána jelentkezés toborzóirodában?2014. dec. 19. 15:56
1/5 anonim válasza:
Nőj nagyra.
Egyébként igen. De nem is kell hozzá érettségi, elég a 18. betöltött év. Ha toborzóirodában kezdesz, akkor közlegényként soroznak be, és onnan kell megmászni a szamárlétrát (már ha szeretnél elérni egy bizonyos posztot). Ha nem közlegényként akarsz kezdeni, akkor katonatisztire kell jelentkezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. dec. 20. 15:45
4/5 anonim válasza:
Közlegény olyan nincs nálunk, Honvédként kezdesz, de ha megtudod nyitni a gyakorikerdeses.hu-t akkor tudsz nyitni egy honvédség tájékoztató pdf-oldalt is. Ne légy lusta átolvasni.
5/5 A kérdező kommentje:
igen tudok, de nem tudtam hogy olyan is van, a 2. kommentemben amit elküldtem azt olvasgattam, mindjárt keresek egy olyan tájékoztatót
2014. dec. 23. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!