Szerintetek 8 általános után jó döntés fodrásznak elmenni?
Figyelt kérdés
5.o.:kitűnő
6.o.:kitünő
7.o. most az vagyok,de most tuti nem lesz az... sztem most 4-es..
2014. dec. 17. 22:01
1/7 anonim válasza:
Ha szeretnél fodrász lenni, akkor jó döntés. Bár még ráérsz rajta gondolkozni egy kicsit.
(Amúgy 5,0-ról 4,5 alá rontani egy év alatt az nem szép dolog. Tessék szépen hajtani a jelesre, nem hogy „most 4-es”. Micsoda hozzáállás ez?! Persze 7.-ben jönnek új tárgyak, így kitűnőnek maradni nem könnyű, de nem kell mindjárt mindenből rontani.)
2/7 anonim válasza:
16 évig tanköteles vagy. Szóval Úgyis kell menni középiskolába
4/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne leérettségizned, és utána menned fodrásznak ha azt szeretnéd.
Próbálj törekedni az ötösre, de ha nem sikerül el ne ásd magad.. Rengeteg gyermekben tör meg pár dolog emiatt.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem, túl sok a fodrász...
6/7 anonim válasza:
Ez mit keres a szókarozás-játékok témakörben? :D
Egyébként inkább keress valami jobb szakmát, túl sok fodrász van már.
7/7 A kérdező kommentje:
De én nem ilyen fodrász lennék hogy levágom a hajad azt cső... Hanem mesterfodrász.. És tudom kell érettségi...
2015. febr. 2. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!