Rátok milyen hatással van/volt a felvételi? /lent/
Figyelt kérdés
Engem teljesen kikészít. Nincs karácsonyom csak állandóan rá tudok gondolni mert ez dönti el az életemet. Igazából értem a matekot/magyart de mégis nagyon elveszi minden szabadidőmet és gondolatomat. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel? kor és nem Pls2014. dec. 15. 20:40
1/6 anonim válasza:
Ne parázz miatta, nem nehéz.
Az meg, hogy eldönti az életedet, erős túlzás. :)
Sós sikert!
18F
3/6 anonim válasza:
Miért aggodsz am.ha ezért aggodsz mi lesz éretséginél?! Nem nehéz én tavaly irtam nyugodj meg :) engem mindenhova felvetek és kevés pontom volt szerintem ennek semmi értelme amugy nehezeket is megjelöltem és jo erős középiskolába járok...ne aggodj
4/6 anonim válasza:
Engem is kikészített, de nem az életem miatt hanem maga a rendszer. A ...szom tele volt a sok hülye dologgal amit meg kellett jegyezni meg csinálni csak hogy egyáltalán sikeresen megtörténjen a felvételi jelentkezés. Az az érzés amikor 3 perccel a felvételi lezárulása előtt jut eszedbe, hogy lehet valamit elrontottál, na az felbecsülhetetlen. Vagy... Csak én vagyok ilyen buta...
23L
5/6 anonim válasza:
Amúgy meg az életed miatt nem kell aggódni. Érettségizni annyiszor mehetsz, ahányszor csak akar, miután megvan a bizonyítványod. Egyetemre is bármikor mehetsz. Utána meg soha senkit nem fog izgatni hányas lett. Nővérem majdnem 40 és most lesz diplomája.
6/6 anonim válasza:
Középiskolai vagy felsőoktatási felvételiről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!