FONTOS! Mi a véleményetek a veres pálné gimnáziumról az Eötvösről és a toldyról? (Budapesten)
Milyen a közösség,mennyire színvonalas
es milyenek q tanárok???
Előre is köszi:-)
A Veres Palne nekem nagyon tetszett kivulrol. Jol nezett ki a diakelet,meg minden. Elszomoritott, hogy az egyik ismerosom osztalya elegge klikkes, ugyhogy o utalja. Hat nem tudom. Tanarok kozul1-2 nagykepunek tunt, ee nagyon kedvesek voltak.
En az Eotvosbe jarok elokeszitore, es nekem nagyon tetszik. 3bol 2 tanar kedves, a harmadik is az lenne, csak ahogy lattam azokkal szimpatizal,akik mindent nagyon jol tudnak... Ahogy hallottam a kozosseg semaz a kikozositos, meg akik a legszurkebb kisegerek, azoknak is van helyuk. Mindenki nyitott. Amikor nyilt napon voltam meg meg is kerdezek,milyen volt az ora, hogy tetszett, melyik sulit irom elsonek stb. Szoval csak pozitiv velemenyem van rola :) A harom suli kozul ez a legszinvonalasabb.
A Toldyt sajnos nem tudom:(
Köszi a válaszokat!!!
Ki fog idén ezeknek a hatosztályos menni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!