Cukrász OKJ képzés?
Figyelt kérdés
Melyik cukrász okj képzéseket ajánlanátok? Olyan helyet keresek, ahol tényleg minden fontosat megtanítanak! Esetleg ha van valakinek tapasztalata ilyen képzéssel kapcsolatban, azt is nagyon szívesen olvasom:)2014. dec. 12. 01:27
1/2 anonim válasza:
Én is hasonlókba gondolkozom. Most vagyok nyolcadikos, és én a Gundelt fogom megjelölni, azt tartják az ország egyik legjobb vendéglátóipari, idegenforgalmi sulijának. Szerintem mindenképpen a Gundelt jelöld meg, Ha nyolcadikos vagy akkor a szakközépiskolai(02,03,04,) vagy a szakiskolai(06) képzést, ha most fogsz érettségizni vagy már van érettségid akkor is a Gundelt, de akkor a szakképzést javaslom.
A suli honlapja:
titkarsag@gundeliskola.hu
www.gundeliskola.hu
2/2 anonim válasza:
Szinergia Taverna Tagintézmény
Budapest
Pannónia u.
1133
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!