Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen faktot illetve második...

Milyen faktot illetve második nyelvet érné meg választanom?

Figyelt kérdés
Nyolc osztályos gimnáziumba járuk, most vagyok nyolcadikos. A mi sulinkban van olyan lehetőség hogy már 9-től lehet felvenni faktokat, illetve kötelező a második idegennyelv tanulása. Most emelt óraszámban tanulok angolt, és a német és orosz között gondolkodom mint második nyelv (a suliban lehet még franciát és olaszt is tanulni). Faktok közül pedig kettőre gondoltam vagy biosz-kémia vagy infó-töri. A kérdésem az lenne hogy szerintetek melyiket lenne érdemesebb választani mind fakt mind második nyelv esetén?? Esetleg tudnátok olyan foglalkozásokat amelyekhez szükséges/hasznos lehetnek ezek a faktok?

2014. dec. 11. 20:34
 1/3 anonim válasza:
Igazából attól függ, hogy milyen szakra szeretnél később jelentkezni. Ha pl orvos akarsz lenni, akkor felesleges az infó érettségi
2014. dec. 11. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a matek-kémiát választanám (én ezeket a faktokat vettem fel), és mellé az oroszt. Nekem a német nyelv nem szimpatikus. Matek-kémiával lehetnél például, gyógyszerész, vegyész, vegyészmérnök, anyagmérnök, biomérnök.
2014. dec. 11. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyógyszerész nem, mert ahhoz kötelező az emelt biosz, de a többiben igaza van a 2-esnek.
2014. dec. 12. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!