Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakközépbe menjek vagy gimibe?

Szakközépbe menjek vagy gimibe?

Figyelt kérdés

8.osztályos vagyok és megvagyok ijedve ,hogy nem vesznek fel oda ahova szeretném.Bár jobban szeretné szakközépbe menni

mostani jegyeim:

nyelvtan:4

irodalom:5

német:5

történelem:4-5

matek:fel vagyok mentve (amúgy 2)

2014. dec. 8. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

# 8

Szerinted kettes matekkal mit kezd szegény egy mérnöki szakon ? Ugye attól, hogy egy középiskolát elvégzel ami beállít valamilyen szakra te még nem leszel informatikus......

2014. dec. 8. 16:52
 12/20 anonim válasza:
100%

Azért írta az első, hogy ne menjen se infóra se semilyen mérnökire mert matek az alapja.

Ő pedig fel van mentve, feltehetőleg diszlekszia (nem tudom hogy írják, sry) miatt. Esélye nincs elvégezni semmilyen mérnöki szakot.

Használd az eszed mielőtt baromságokat beszélsz.

2014. dec. 8. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
8 as ne aggódj én elektronikát tanulok,esetleg informatikai dolgokat is majd szóval már csak 9999-es hiány lesz kb 5-6 év múlva :D
2014. dec. 8. 16:53
 14/20 anonim válasza:
47%

#11: Mondok meredekebbet. Bármilyen szakot elvégzel bárhol, attól még nem leszel informatikus.

Én úgy végeztem szakmát, hogy már akkor fejből tudtam a gyakorlatot. Az informatikát internetről is meg lehet tanulni, ha van kellő affinitásod. A legjobb programozók sem az egyetemekről születtek.

2014. dec. 8. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
én is matek 2 es vagyok de szerintem ahhoz hogy majd programozzak nem kell a törtes egyenlet osztása
2014. dec. 8. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem is mondtam, hogy az leszel egy szak elvégzése után. És lehet éppen nem kell a programozáshoz tudni a "törtes egyenlet osztását" de attól függetlenül oda is elég szépen kell a matek egy-egy képlethez, algoritmushoz vagy éppen amihez.
2014. dec. 8. 16:56
 17/20 anonim válasza:
73%
Bocsánat nem olvastam el a jegyeket! Azt hittem a területtel van gondod. Ne haragudj :)
2014. dec. 8. 16:57
 18/20 anonim válasza:
73%
Én sem voltam egyébként a legjobb matekból, most meg szoftverfejlesztő vagyok.
2014. dec. 8. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell profi matematikusnak lenni ez tévedés, de azért aki fel van mentve annak esélytelen a pálya, én középiskolába 3-as voltam matekból igaz nem feccőltem bele túl sok energiát, most a matek alapú tárgyaim 4-5.
2014. dec. 8. 17:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Mehetsz például egészségügyi szakközépbe is ha megy a Biolódia meg a Kémia és ezzel meg mehetsz egyetemre, ha pl mondjuk ilyen korba úgyse tudod még de jogi pályához pl gimnázium. Mehetsz rendvédelmi suliba is ha jó a kondid.
2014. dec. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!