Valóban van olyan fősuli, ahová nem kell felvételizni? Vagy minden, csak a hozott pontszámtól függ?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:32
1/6 anonim válasza:
Mindenhová kellenek a hozott a pontok.
2/6 anonim válasza:
Mindenhová az érettségi eredményeddel felvételizel. Esetleg néhány szaknál lehet alkalmassági vizsga (pszichológiai, fizikai vagy rajz/ének/amit művészkedni szeretnél).
3/6 anonim válasza:
... esetleg pénzzel.
De nem javaslom!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de úgy értettem,ha elég magas a hozott pont,akkor nem kell a felvételi vizsgán részt venni?
Van ilyen fősuli/egyetem?
Az egyik kollégám is úgy került be,állítólag,hogy csak számították a pontját,ami elegendőnek bizonyult és fel is vették.
Tehát nem kellett felvételi vizsgát tennie.
Lehetséges az ilyen?
2010. jan. 31. 21:51
5/6 anonim válasza:
Nem, semmilyen esetben sem kell felvételi vizsgán részt venned. Épp ezt próbálták itt magyarázni. Ha kell, akkor csak alkalmasságin, de az csak néhány szaknál van.
6/6 A kérdező kommentje:
21:55
Neked is thanks a választ.
Igazából,én az első számú válaszolónak üzentem.
Mindenkinek köszi!
2010. jan. 31. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!