Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Webdesign, modellező, képanimá...

Webdesign, modellező, képanimátor továbbtanulás?

Figyelt kérdés

Üdv!

-----Bevezető blah blah------

18 éves vagyok, év végén teszem le a gimis érettségit. Műszaki szakirányban gondolkodtam eredetileg továbbtanulás szempontjából, fizikából emeltezem, angol nyelvvizsgám van. Rájöttem hogy nem igazán szeretnék gépész lenni, szeretem a fizikát meg a matekot de nem ez az amivel később foglalkozni szeretnék.

A hobbim nagyrészt infós dolgokban élem ki. Legszívesebben ezzel foglalkozom. A környezetem állítása szerint nagyon jó érzékem is van az ilyesmihez.

-----A lényeg------

Ami mostanában nagyon érdekel és foglalkozom is vele, egyrészt a webdesign (htmlt, csst, elég jól ismerem, több weblapom is van), de főleg a grafika. A nyáron sokat foglalkoztam Blenderrel, és már terveztem robotokat, animálgattam. A lényeg hogy ilyesmivel szeretnék foglalkozni. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék. Milyen pályák vannak? Milyen továbbtanulási lehetőségek? Sulik? Milyen az oktatás? Stb.

Előre nagyon köszönöm ha segít valaki :)

2014. dec. 5. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem nézegess szét mik vannak az egyetemeken és mi az ami megtetszik
2014. dec. 5. 23:58
 2/5 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy nem tudom hol nézegessek szét....
2014. dec. 6. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. dec. 6. 02:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Önképzést javaslom. A webdesign nagyon összetett dolog már, ha hivatásszerűen akarod űzni, látnod kell, merre léphetsz tovább.

Suliban nem ezt nagyon tanítják, pár kamuszakot leszámítva. Talán ami valamennyire használható is, az a marketing diploma.

Grafikát tanulhatsz okj képzésen is (ezt nem ajánlom, minervát, ringet, ahénét, egyéb bolhacirkuszokat messziről kerüld el, mert csak pénzkidobás), vagy állami felsőoktatásban (tanári vagy képzős szak), vagy ha a pénz nem számít, akkor magániskolában. Meg van egy rahdeli tanfolyam, kiegészítésnek. Ez nem biztos, hogy megéri az árát, de az sem, hogy nem éri meg.

Így ahogy leírtad, neked a concept artot vagy a mozgókép animációt ajánlanám.

2014. dec. 6. 03:11
 5/5 A kérdező kommentje:
pont erre volnék kiváncsi hogy pl. állami felsőoktatásban milyen sulik vannak.
2014. dec. 6. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!