Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Átmenjek e másik suliba? Ha....

Átmenjek e másik suliba? Ha. (lent leírom)

Figyelt kérdés

Most én Tatabányán a Péch Antal Műszaki Szakközépiskolába járok, ahol elechtronikai technikusi végzettséget kapok, ha sikeresen elvégzem. Egy 4,2-es átlagú tanuló vagyok (kb.), de ez az elechtronika nem jön be annyira, ugyanis nagyon nehéz az ellenállásokról megállapítani, hogy: soros, párhuzamos, vagy zárlatos. És még ez az eleje, és az egésznek ez a könnyebbik része... eddig egy egyesem van belőle, hiába próbáltam, nem tudom megállapítani, nem értem. Az iskolát amikor választottam, nem voltam ezzel tisztában, hogy ilyen nehéz lesz. Megbukni NEM akarok... Azonban felfedezték hogy nagyon jól tudok rajzolni, portrét meg állatokat rajzolok, és azt ajánlotta anyámnak az ismerőse is, hogy menjek át egy rajziskolába, ne hagyjam ezt elveszni, ezen kívül jópár barátom is mondta ezt, hogy rossz iskolában vagyok. Az osztályfőnököm tanítja az elechtronika tantárgyat, de annak ellenére, hogy 1 darab 1esem van belőle, az egyik kedvence vagyok, most írnám meg a 3.javítót (az előzőeknél egy pár pontot szereztem)... Szóval ő megadja a lehetőséget, az ötösért küszködök, hogy legyen meg félévkor az a nyamvadt 3-as, de nem megy, félek hogy megbukok, azonban egy művészetin nem kell ilyen buta tantárgyakkal foglalkozni, meg ellenállásokat összeadni meg replusszolni... Ott tudok rajzolni, azt tudom csinálni, amit szeretek. De lehet hogy lesz egy 1éves hátrányom. (Ahova mennék iskola, az a Hamvas Béla oroszlányon, már aki ismeri). Szóval nem tudom... Szerintetek átmenjek, vagy maradjak itt? (Tudok facebookon keresztül "akár" mutatni rajzot, ha úgy van)

Köszönöm a válaszokat előre!

14/F

2014. dec. 3. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem menj át... Ha nem megy, és szenvedés, ráadásul másban vagy tehetséges...

Minél előbb hívjátok fel az iskola igazgatóját, hogy átvegyenek!

2014. dec. 3. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, csak jövő évtől tudok menni, mert összevonás volt, a rendészeti szakosztállyal, és 38-an vannak, és várhatóan év végére fognak annyi létszámban kibukni, hogy át tudjak menni oda. :/
2014. dec. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!