Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van valaki, aki a nyíregyházi...

Van valaki, aki a nyíregyházi fősuliról tud néhány infóval szolgálni?

Figyelt kérdés

Szeretném megjelölni ott a szociálpedagógia szakot.

Van valakinek tapasztalata? Milyen ez a suli? Színvonalas?

Milyen az oktatás?

2010. jan. 30. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki :)

Édesanyám járt oda, de ő valami egész másra, de neki bejött, bár én nem tudom, egy szocpedagógia szakos képesítéssel mi a fenét lehet kezdeni :S

2010. jan. 30. 22:34
 2/5 anonim válasza:
Az én anyukám is ide járt, sőt apukám is, csak az tanárképző volt és jó régen...akkor még más volt. Én is oda járok, de bár ne jelöltem volna meg! Nem ajánlom!!! Én a távolság miatt jelentkeztem oda, de inkább jelentkeztem volna Miskolcra vagy Debrecenbe... Nem sok értéke van egy ilyen diplomának... Ha teheted jelentkezz egy színvonalasabb iskolába a környéken!
2010. febr. 5. 22:53
 3/5 anonim válasza:
Nekem ketten is mondták hogy a szocpedagógia szak :D én megjelöltem harmadiknak. [:
2010. febr. 12. 13:18
 4/5 anonim válasza:

hoppá, azt kihagytam hogy: jó :D

szóval mondták hogy jó szak.

sztem ilyen árvaházban vagy intézetben lehet vele elhelyezkedi.Hát nem tudom én sem :/

de alapszakon ez volt az egyik,ami szimpi volt.

2010. febr. 12. 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:

oh, köszönöm:)

Megnyugtató:) Nekem is nagyon szimpi a suli,elég komolynak tűnik.

2010. febr. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!