Jó 54 p/120ból központi írásbelin? (felvételis középiskolába)
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 14:44
1/11 anonim válasza:
nem 100 a max?
nekem anno... 65/100ból és azzal felvettek:)
szerintem egész jó!
2/11 anonim válasza:
Szerintem silány, nem szemétkedni akarok, de pl. egy szolnoki Tiszapartiba, vagy Vargába édes kevés...
3/11 A kérdező kommentje:
100 van?Nálunk osztályban a kiotünő tanulónak lett 60...
2010. jan. 30. 18:16
4/11 anonim válasza:
100 a max =/ amúgy meg akkor sem a legjobb, oké, hogy a nálatok kitűnő tanulónak lett 60, de ő sem biztos, hogy kitűnő maradna egy erősebb suliban...
5/11 anonim válasza:
Nekem 100-ból 61 lett anno és felvettek az áhított középiskolába :)
Hát remélem felvesznek oda ahová akarsz menni, nem mondom hogy iszonyúan sok pont lenne, de legalább a felénél jobb.
6/11 anonim válasza:
nekem 4 éve 94 lett, az elég volt az ország 2. legjobb sulijához. Most bőven sok lesz, mert néztem az eredményeket és azok akik a mi sulinkban írták azok között sem volt hibátlan matekos...
7/11 anonim válasza:
Az ideji nagyon nehéz volt, én egyetemistanként is megnéztem a feladatokat és jóval nehezebbek voltak, mint az előző években. Sőt, anyukám is, aki középiskolában tanít mondta, hogy 30 pont az már jó eredmény itt.
8/11 anonim válasza:
a magyar az nagyon gyenge volt mindenki szrint ennél könnyebb még nem volt..
én anno 69-et írtam és bejutottam ahova akartam
9/11 A kérdező kommentje:
A magyar az tényleg nagyon könnyű,....
2010. jan. 30. 23:39
10/11 anonim válasza:
Előszöris: 100 pontos volt a felvételi, nekem tavaly 75 pontom lett, a felvételin. A miénk sokkal könnyebb volt ennél, a matektanárom is mondta. Engem felvettek a város legjobb Gimnáziumába, emelt matekra szerettem volna menni, de emelt angolra vettek fel. Úgynézki jobban jártam, de el kell mondjam az általános sulimban nekem lett a legjobb felvételim. A kitűnő tanulók 60-70 pont környékén voltak.. amit nem veszel figyelembe, hogy milyen évvégi jegyeid voltak! Én 4.2-4.3as átlaggal nem lettem matekos, egyik csaj kitűnő volt végig, írt egy 68 pontos felvételit, őt humára felvették (humán-matek kb egyformán elit) úgyhogy ezt így nézd. :) Ahhoz képest hogy milyen nehéz volt, szerintem nemrossz eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!