Mit tanuljak otthon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan gonddal fordulok hozzátok,hogy sajnos jelenleg nincs munkám,eléggé letört vagyok.A vendéglátásban van egy szakmám de sajnos ahol élek nem tudok vele el helyezkedni,meg bevallom őszintén annyira már nm is szeretem ezt a szakmát.Szívesebben kitanulnék itthon valamit amit később tudnék kamatoztatni,sulit bevállalni nem tudok mert se pénzem meg már 22 vagyok.Van szakmám,maximum pénz ellenében tudnék még valami képesítést keresni.De nem tudom hogyan tudnék rákeresni interneten vagy hogyan induljak neki.Ami engem igazán érdekel az a számítástechnikai világ az internet.Szóval akár weblapszerkesztés,reklám,marketing,online "dolgok".Meg nem tudom mi tartozik még ebbe bele de ez az a világ ami vonz.Szóval ha tudtok adni valami otthon tanulási tippet akkor azt megköszönném.

2014. nov. 27. 12:34
 1/1 anonim válasza:
HTML -> CSS -> JavaScript -> PHP -> MySQL -> Hirdetések, stb.
2014. nov. 28. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!