Levelező képzésnél azt írják hogy az órák 2hetente pénteki és szombati napokon vannak. Vagyis?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ez azt jelenti hogy mind a 2 napon be kell majd járnom, vagy majd választhatok? Mert nekem csakis a szombat lenne majd jó.2010. jan. 30. 13:43
1/6 anonim válasza:
Nem nem választhatsz. Ez azt jelenti,hogy minden második hétvégén ott kell lenned, vagyis pénteken és szombaton is. Mivelhogy erre a napra szól majd az az órarended ami a nappalisoknak 1 hétre van elosztva.
2/6 A kérdező kommentje:
de legalább pénteken este?
2010. jan. 30. 13:46
3/6 anonim válasza:
általában péntek reggeltől estig, szombat reggeltől délutánig szoktak lenni az órák levelezőn
4/6 A kérdező kommentje:
Ennek meg mi értelme van, h pénteken egésznap ott legyen az ember? Hiszen általában olyankor dolgozok, és aki levelezőre megy pont ezen oknál fogva akar levelezőre mennni mert nem tud ott ülni egész nap a suliban....
2010. jan. 30. 14:43
5/6 anonim válasza:
Ha belegondolsz, azért vasárnap nem tartanak órákat, mert a tanároknak is kell szabadság, és azért lesz egy pár órád, szóval valamikor meg kell őket tartani. Sajna ez van, pénteken ott kell lenni, nálam spec 10-19-ig vannak az órák pénteken.
6/6 anonim válasza:
Tudod minden levelezős általában dolgozik.
Én olyan szakra jártam ahol havonta 1 teljes hét volt a konzultáció. Ez azt jelentette,hogy hétfőn 8-18-ig és a többi napon is hasonlóképp voltak óráink. Pénteken meg 8-13-14-ig. Szóval meg kellett oldani. S így rengeteg sőt az összes szabim erre ment. Bezzeg ha pénteken kellett volna menni az csak fele fogy el a szabimnak. Ez van örülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!