Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Turizmus és vendéglátás, vagy...

Turizmus és vendéglátás, vagy pénzügy és számvitel? BGF-en mindkettő.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom,mihez kezdjek:S A turizmus érdekel és tetszik..ugyanakkor ha könyvelő leszek,nagyobb a lehetőség az elhelyezkedésre,és jól fizet,és valamilyen szinten ez is tetszik. Szerintetek?
2010. jan. 30. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
mindenképp psz!!!
2010. jan. 30. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindkettő jó :)

A pénzügy tényleg biztosabbnak hangzik, de ha a turizmus érdekel jobban... Azzal sem annyira reménytelen állást kapni (oké, értem, nehezebb) De ne szenvedj végig 3 évet, vagy ha utána nem szereted csinálni, akkor az enyhén szólva is cikis.

2010. jan. 30. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is azt válaszd, amelyik jobban tetszik, és amit élvezettel csinálnál majd később. Én a turizmusra szavazok. :-)

2010. jan. 30. 12:48
 4/9 anonim válasza:
Tur. & vendégl.-t szerintem csak akkor vállald be, ha jól beszélsz legalább 2-3 nyelven, és ha mersz... pl külföldön dolgozni, mert ha úgy esik, lehet, hogy az lenne életed nagy lehetősége.
2010. jan. 30. 12:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyrészt ezért is húz a szívem inkább a turizmus felé,mert érdekelnek a nyelvek,és szeretnék is még nyelvet tanulni az eddigi kettőn kívül.:) Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 30. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ugyanebben a helyzetben voltam 1 évvel ezelőtt, mint te. Turi vagy psz... Na de ha belegondolsz, lehet jól keresnél a psz-el (ez sem biztos persze), de közbe rájönnél, hogy utálod az egészet, mert pl. gürimunka, nagyon aprólékos, irodában vagy otthon ülős, szóval ki tudja. Turizmusnál viszont (szintén ha úgy sikerül), sok emberrel foglalkozhatsz,t alálkozhatsz, bárhol a világon elhelyezkedhetsz, ha adódik lehetőség, a nyelvek mindig jól jönnek, ha szerencsés vagy, keresni is jó lehet. Gondold meg alaposan! :) Én amúgy a turit jelöltem elsőnek több helyen, utána 1 másik szak, ami még érdekelt és a végén a pénzügy, biztos ami biztos. Most turizmus-vendéglátáson vagyok elsőéves :)
2010. jan. 30. 18:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Úgy döntöttem,marad első helyre a turizmus..Te amúgy melyik suliban vagy most elsőéves?
2010. jan. 31. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én most a Heller Farkas Főiskolára járok. Amúgy azt is csak ajánlani tudom, az oktatás igen jó (tekintve hogy -ha jól emlékszem- egy alig 9 éves főiskoláról beszélünk), a társaság 5csillagos :) Bár most néhány dolog nekünk kissé macerás, mert ugye egyesültünk a BKF-el, de mi attól Helleresnek mondjuk magunkat. :) A BGF-nél valamivel kevesebb pont kell hozzá, de ettől függetlenül nem egy noname hely (ha megnézed, egyre többen jönnek ide). Ha valami konkrétan érdekel róla, szívesen mesélek. :)
2010. jan. 31. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy írhatsz mailt is (előző)
2010. febr. 1. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!