Ha csak 1 évig tanultam kémiát, ha érettségizni szeretnék belőle kell osztályozóvizsgát tennem?
Figyelt kérdés
Szakközépiskolában csak egy évig tanították, de nekem nagyon kéne a kémia érettségi :(2014. nov. 19. 19:38
1/5 anonim válasza:
amugy ez mar ugy van, hogy akarmibol leerettsegizhetsz, pl ha olyan iskolaba jarsz, ahol szakacsnak tanulsz, es szeretnel mondjuk nepmuveszetbol leerettsegizni, akkor kell tenned vizsgakat (osszesen negyet), aztan mehet az erettsegi:) amugy ezt osztalyfonokkel mar megbeszeltuk, mert nekem meg a foldrajzzal lesz ugyanez:) (15L)
2/5 A kérdező kommentje:
ez mind nagyszerű és köszi, csak nem válaszolja meg a kérdésem :) de köszi azért
2014. nov. 20. 22:22
3/5 anonim válasza:
Az a szabály, hogy annyi évig kell tanulni, amennyi a te osztályod tantervében elő volt írva. Tehát ha nektek csak egy év volt a szakközépben, akkor nem kell osztályozóvizsga. Az más kérdés, hogy készülsz fel az érettségire egy év tanulás után.
4/5 anonim válasza:
Én idén érettségiztem földrajzból és én is csak 1 évig tanultam még 10.-ben. Nem kell hozzá osztályozóvizsga, simán mehetsz rá. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) a felkészüléssel nem lesz baj, csak az osztályozóvizsga volt kérdéses
mert ha kell azt még idén megcsináltam volna :P
de kösziii
2014. nov. 23. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!