Érettségi után hogyan tovább?
Őszinte leszek, nem szeretem az olyan munkahelyeket ahova fél napokat vagyok bezárva "zéró" önállósággal.
Ráadásul itt a környéken ahol élek csak irodai ill. gyári munkák vannak.
Én meg nem vagyok hajlandó 70-120.000 Ft-ért az egészségemet kockáztatni azzal, hogy idegeskedem a sok "taplóparaszt" miatt. Na meg ahogy említettem, nagyon nem bírom a bezártságot. Nekem mozognom kell, kint kell lennem a szabadban, hogy jól érezzem magam. Utálom ha egy munkahelyen folytonos feszültségek vannak, ordibálások, kiabálások, stb.
Elmegy a kedvem a munkától. Van egy érettségim, beszélek angolul... most tervezem a középfokú angol nyelvvizsgát letenni.
Mellette pedig valamilyen technikusi tanfolyamot elvégezni. Na de milyet?
Saját vállalkozás beindítása lenne a legegyszerűbb... "legegyszerűbb". De sajnos nincs alaptőkém, hitel meg nem játszik, nagyon nem szeretnék 22 évesen adós lenni.
Főleg ilyen kilátástalan helyzetben amit ez az ország produkál mind megélhetés mind munkahelytéren.
Ötletek, tanácsok? Mielőtt hozzám vágnátok, hogy
munkakerülő, stb... nem vagyok az. Dolgoztam gyárban, voltam már favágó meg minden.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!