Bogi214 kérdése:
Német, angol vagy rajz? Mindkettő nagy álmom de nem tudom, hogy mit tegyek.
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek. Hs valaki tudna segíteni azt megköszönném.Azon vacilálok ,hogy művészeti vagy kéttannyelvű iskolába menjek-e?Jó a nyelvérzékem és rajzolniis elég jól tudok(lettem 3.helyezett 127versenyzőből rajzpályázaton,a rajztanár is dícsér).Sokan mondják ,hogy szépen rajzolok de azt is mondják,hogy nem vagyok elég ügyes hozzá.2014. nov. 17. 19:53
1/7 anonim válasza:
ha nagyon szeretsz rajzolni, művészetibe menj...
és mellette tanulj nyelvet.. A kéttannyelvű mellett a rajzkészséged elsorvadna, mert nem lenne időd gyakorolni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem kéttannyelvűbe menj, ha sokat rajzolsz, akkor nem sorvad el a tehetséged, folytathatod a versenyzést is.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de a következőket is várom
2014. nov. 18. 17:11
4/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy olyan sulit ami művészeti de van lehetőség 2nyelvet tanulni.Köszönöm a válaszokat meg van az ideális választás😙
2015. ápr. 27. 17:30
5/7 A kérdező kommentje:
Ma jött meg a papirom fel is vettek oda☺☺☺
2015. ápr. 27. 17:30
6/7 anonim válasza:
Gratulálok, kedves Bogi!!!
”A zseni 1 %-a tehetség, 99 %-a szorgalom”- mondta Edison, de sok más zseni is így tartja. Az 1% biztos megvan benned, még több is, legyél szorgalmas is hozzá!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen♡
2015. máj. 1. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!