Lehet-e így variálni a felvételi pontszámokkal? Számolja a kisebb szintű érettségi eredményét is, ha úgy jobban jön ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Biztos unjátok már a sok ilyen jellegú kérdést, de hát most ennek van szezonja... :)
Van egy 96%-os angol közép szintű érettségim, és egy 86%os emelt. a 96%ossal jobban járnék, mivel máshonnan már megvan a 80 pluszpontom (tanulmányi verseny + felsőfokú nyelvvizsga). Megtehetem, hogy a középszintű eredményét csatolom? Vagy ezt a majd a gép nekem automatikusan figyelembeveszi, hogy az a jobb eredményem?
Csak azért kérdezem, mert kéttannyelvűs vagyok, és a felsőfokú nyelvvizsgát az emelt angolra és két angol nyelvű érettségire kaptam, meg mert hiába olvasgattam a tájékoztatót, fogalmam sincs, hogy megy ez. Előre is köszi.
Egy nagyon kétségbeesett, stresszes diák
2010. jan. 28. 20:48
1/1 anonim válasza:
Úgy számolják a pontjaid, ahogy neked a legjobb. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!