Melyik főiskola/egyetem és szak az, amit munka mellett levelezőn vagy távon viszonylag könnyű elvégezni?
Gazdasági szakok is irodához kötöttek jórészt szerintem.
Ezzel az alapdiplomával fogató: MBI, logisztikai menedzser,vállalkozásfejlesztés, vezetés-szervezés
Én a helyedben csak mesterképzésre mennék, nem egy újabb alapképzésre.
miért mesterképzés, miért nem másik alap?
és ha vendéglátót vagy külkert szeretnék?
Turizmus szak (ahogy te nevezed vendéglátó)...hát egy turizmus alapszakhoz két felsőfokú nyelvvizsga kell,(vagy kétszakmai)és elhelyezkedés elég necces..
Nemzetközi gazdálkodás (külker) ez már sokkal jobb választás. Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak is van. Ide is jó lehet az alapdiplomád...de ebben nem vagyok biztos.
Azért mesterszak, mert magasabb végzettséget ad. Nem gondoltam, hogy ezt indokolni kell, de eléggé értelmetlen több idő alatt alacsonyabb szintű papírért tanulni. (Azt hittem nem ismered a nem teljes kreditértékű jelentkezés fogalmát, ezért azt hiszed, hogy csak szorosan szakirányba jelentkezhetsz tovább ha mesterképzést akarsz)
3,5 év helyett csak 2 év és magasabb fokozatú végzettség.
Amiben tévedésben vagy, ha újabb alapszakra mész attól hogy van egy mű.men diplomád nem lesz rövidebb egy évvel a képzés. Időben ugyanannyi lesz, csak lesznek kreditek amiket elfogadnak, ha kérelmezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!