Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Révai, Kazinczy, Krúdy,...

Révai, Kazinczy, Krúdy, Czuczor, Péterffy. Vélemények?

Figyelt kérdés

Ezt az 5 iskolát szeretném megjelölni de nem tudom,hogy melyik legyen az első.

A Révaitól kicsit tartok,hogy túl nehéz lehet.A Kazinczyról van aki jókat ír,van aki rosszakat,nem tudom,hogy nekem hogy tetszene.A Krúdyról elég keveset tudok,csak hogy sajnos elég messze van az állomástól.Érdemes-e annyit utazni minden nap,hogy oda járjak?A Czuczor az tetszett de háát..nem tudom.A Péterffy is tetszett,de nem tudok dönteni.

Véleményeket,légyszi! Melyik a legjobb?? :)

2014. nov. 16. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem a humános tanárok egyébként jobbak, mint a reálosok. És nagyon sokat szintén így gondolják.
2014. dec. 11. 05:17
 12/17 mHannah97 válasza:

Czuczort javaslom:)

En is oda jarok.

Abszolut tarthato a szintje szerintem

En egy nagyon alacsony szinvonalu sulibol jottem at ide ahol kituno voltam mindenbol kb, most olyan 4,5os atlagom van ...

Szeretem nagyon ezt a sulit, meg azbis jo hogy klassz helyen van.

Tanarok egyenisegek, nagyreszt amugy jofejek, vannak fura figurak koztuk akiken sokat nevetunk de szeretjuk azert oket:)

En is human+nyelv-es vagyok.

Javaslom nagyon.

Majd irj hogy hoigy dontottel vegul!;)

2014. dec. 13. 14:08
 13/17 A kérdező kommentje:

A Czuczor nekem is nagyon bejött! :)

Igazából majdnem mindegyik iskola tetszett..Háát..nem tudom hogy fogok így dönteni..De már azért körvonalazódnak a dolgok.. :D

2014. dec. 16. 14:59
 14/17 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem kell sokat tanulni. Persze mindenhol kell, de nem megterhelő. Nyelvnek meg van ugye olasz meg francia is, ha kedved van hozzá. És még annyi, hogy bár a többség elkönyveli a sulit annak, hogy papnevelde, meg apácazárda, de ez egyáltalán nem igaz! Ahogy az előttem szóló írta a tanárok egyéniségek, főleg az atyák, akik vevők a humorra :)
2015. jan. 9. 20:19
 15/17 anonim válasza:
Hogy döntöttél?
2015. jan. 26. 17:01
 16/17 anonim válasza:
Na hogy döntöttél?
2015. ápr. 16. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Végül mi lett veled? Melyik suliban érettségiztél?
2019. dec. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!