2019- ben körülbelül mennyi lesz a ponthatár az orvosira Pesten? És mennyi vidéken?
Valahol 300 és 500 között.
Öcsém, ne szórakozz itt velünk! Azt se tudni, hogy jövőre mennyi lesz a ponthatár!
Vagy vagy tizenhárom éves így első blikkre, neked még ezzel marhára nem kell foglalkoznod. Az jó, ha van valami fogalmad arról, hogy mit akarsz kezdeni magaddal, de egyelőre még bármi lehet belőled, és ezt élvezd ki inkább, ameddig tart, és ne tegyél fel hülye kérdéseket a Gyakorin. Majd ha ott fogsz tartani, nagyjából érzed majd, hogy mennyire érdemes arra számítanod, hogy felvesznek. De adok egy marha jó tanácsot: Hajts a max pontra, és akkor nem lesz bajod vele.
Dzsízösz, szerintem én lekapcsolom mára magamat az Internetről...
2-es, kapcsold is le magad, ne húzd fel magadat másokon szerintem... Ha az eddigi évek információira támaszkodunk, nagyjából 410-440 között lesz a ponthatár, kb. mindig ezek között ingadozik.
18F SE ÁOK (SOTE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!