Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pannon Egyetem turizmus és...

Pannon Egyetem turizmus és vendéglátás? Lehetséges így?

Figyelt kérdés

Eléggé felkeltette az érdeklődésem az angol nyelven való tanulás, és ráadásul a turizmus is érdekel. Találtam angol nyelvű képzéseket ezen a szakon, a baj viszont annyi, h matekból felmentésem volt gimiben...:/

Sajnos gondolom, h erre a szakra nem elég az angol és a turizmus szeretete, de matek tudás is kell..

Mi a véleményetek? Van valami aranyközépút? Bármilyen tanács vagy tapasztalat jól jönne!

2014. nov. 15. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Kelleni fog matek! Első félévben lesz pl egy ilyen Matek Analízis féleség deriválás integrálás, ráadásul nem is egyszerű megcsinálni őket, szóval ha nem értesz a matekhoz akkor felesleges mert kelleni fog meg lesz még statisztika, meg mittomén mi de itt egy tárgygráf igaz ez a magyar képzésre van de sztem nincs sok különbség! [link]
2014. dec. 13. 04:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a turizmust alapból nem erőltetném.

Ismerek olyat, aki PE-n angolul tanulja a turizmust, azt mondta még kevesebbet tanítanak, mint a magyar nyelvű képzésben.

És hát mivel GTK-s szak azért kell a matek, nem is kicsit.

2014. dec. 27. 21:46
 3/3 anonim válasza:
ezen a szakon vagyok, első félévemet úgy tűnik teljesítettem. emeltérettségiztem matekból, így nem volt vészes, de akik közepet tettek azért izzadtak rajta rendesen. nem csak analízisben, makroökönómiában is akad feladatmegoldás rendesen, ez csak első félév. eddig a turizmus része annyira nincs még képben, de ha tárgygráfot megnézed, ott a tárgyak neveiből érződik, hogy mik vannak. :) ha még aktuális a dolog nyugodtan írj privátban, ha van bármi kérdésed, szívesen segítek :)
2014. dec. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!