Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mit lenne érdemes...

Szerintetek mit lenne érdemes tanulnom?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, két OKJ végzettségem van, de egyik sem használható. Autoimmun beteg vagyok és sokmindent ezért nem tudok elvállalni, olyan nálam szóba sem jöhet,hogy fizikai munka, vagy fertőző góc (óvoda, iskola, kórház, stb). Ezen túl diszkalkuliás is vagyok, nincs matek érettségim.

Szerintetek milyen tanfolyamra iratkozzak be, ha dolgozni szeretnék? Már végignéztem többször az országos jegyzéket, de elég bizonytalan vagyok. Lakberendezést pl. szívesen tanulnék, de nem tudom, mennyire lehet benne elhelyezkedni.

2014. nov. 14. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nyelveket,jogsit szeretnék a közeljövőben csinálni.:) Irodai asszisztens?
2014. nov. 14. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:
A nyelv jó dolog, csak önmagában kevés. Jogsim van, neked sok sikert hozzá! Az irodai asszisztenssel szerinted el lehet helyezkedni? Mindenhova tapasztalat kell.
2014. nov. 14. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt sokat keresnek. Vagy esetleg vám ügyintéző vagy ilyesmi? Én is 2 okjval rendelkezek(környezetvédelmi és élelmiszeripari analitikus, szintén diszkalkuliás vagyok...
2014. nov. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!