Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tovább tanulási tanácstalanság!?

Tovább tanulási tanácstalanság!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én most fogok nemsokára érettségizni és feb 15.éig lekell adnom hogy hova szeretnék tovább menni... teljesen tanácstalan vagyok. Abban biztos vagyok hogy info szakra szeretnék menni... Tudnátok írni pár ötletet hogy melyik iskolába milyen képzés van és hogy azzal mégis "mi leszek ha nagy leszek". Nem szeretnék mérnők lenni mert a matek nem megy.... Kérlek írjatok Bp-n ilyen iskolákat és esetleg ha valaki jár is oda tapasztalatokat. Előre is köszönöm a válaszokat. Ui: a felsőoktatási felvételi tájékoztató megvan de nem igazán írja ha le hogy hol mit tanítanak illetve mit fogok tudni kezdeni majd azzal a bizonyos szakkal az életben.

2010. jan. 27. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha így feladtad már magadban a matekot, akkor sztem felesleges megjelölni bármit is. Ha tanulsz, és szorgalmas vagy akkor menni fog. Ha így állsz hozzá, akkor nem.

Ráadásul nem kötelező egyetemre menni. Nem értem miért akar mindenki odamenni, ha pl. egy OKJ-val sokkal többre megy.

2010. jan. 27. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ezt most nem értem. Biztos, hogy "info szakra" mennél. Akkor mit szeretbél pontiosan tudni még?
2010. jan. 27. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem feladtam , egyszerűen nem megy, nem szeretem a matekot. Igen eldöntöttem hogy info szakra megyek , de info szakon is több lehetőség több szak van, és az a kérdésem szerintem egy értelmű... Bp-n milyen info-s főiskolák vannak , és ha esetleg valaki jár oda akkor írjon véleményt. A képzések érdekelnek még hogy hol mit tanítanak , ergo hol mit "csinálnak" belőlem.
2010. jan. 27. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jó matekból, igazán felesleges elkezdened az infó szakot, annak legalább a fele matek, főleg az elején.
2010. jan. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!