Közgáz vagy sima gimi?
Figyelt kérdés
üzletvezető akarok lenni. cégvezető. szerintetek milyen vállalkozással lehetek majd milliárdos?2014. nov. 3. 18:51
2/4 anonim válasza:
Úgy látszik leragadtál az ovisok szintjén, tehát először egy jó általános iskolát javasolnék.
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz fogalmazásért csak auchanban voltam free wi-fin és mentünk tovàbb, úgyhogy siettem.
2014. nov. 3. 19:13
4/4 anonim válasza:
Szerinted, ha itt bárki is tudná, hogy hogyan lehet valaki tuti recepttel akár csak milliomos is, megosztaná másokkal? Én nem hiszem. Egyébként nem kell több hozzá, mint egy jó ötlet (mint pl. Bill Gatesnek a Microsoft), azt meg kell valósítanod, kell egy kis szerencse, és kész is! Ha vezető akarsz lenni, akkor olyan helyre menj, ahonnan könnyebben tudsz továbbtanulni, mert az megkönnyíti az életed, ha az egyetemen tanulsz közgazdaságtant, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!