Ha nem tudom mi akarok lenni akkor menjek szociológusnak?
Inkább valami olyat tanulj ami egy leheletnyit is érdekel, vagy lesz vele munkád. Vagy ha nagyon mindegy akkor valami olyat, ahonnan biztos nem fognak kirakni, szocon a matek-statisztikán könnyen ki lehet bukni, ha abszolút nem érdekel.
Ugyanígy voltam, gőzöm nem volt mi legyek, hülye módon egyetemi felvételikor minden sz.a.rt szép sorban megjelöltem, sajnos ez volt az első, gondoltam magas a ponthatár, csak jó lehet, meg lehet úgyse vesznek fel. Ennek már több, mint 10 éve, akkoriban nem lehetett neten pikk-pakk utánanézni, azt se tudtam miről fogunk tanulni. A 2. mérnöki szak volt, utána TTK, meg gazdaság... kb. minden területet meglőttem.
Hát sajnos ide vettek fel. Rájöttem hogy abszolút nem érdekel és még csak elhelyezkedni se tudtam vele - bár emberekkel foglalkozós munkát nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!