Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem tudom mi akarok lenni...

Ha nem tudom mi akarok lenni akkor menjek szociológusnak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne.
2014. nov. 3. 13:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak? Nincs más, és muszáj tovább tanulnom.
2014. nov. 3. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni.
2014. nov. 3. 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, de nincs munka, ha lenne is akkor is betanított munka van csak, annál pedig még diákmunkásként is jobbat találnék egyetem mellett miközben szociológusnak tanulok.
2014. nov. 3. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
És az kinek jó, ha van egy diplomád, amivel úgysem helyezkedsz el? Vagy ha mégis, akkor minden nap undorral fogsz bemenni dolgozni, és ez a munkád színvonalán is meglátszik majd.
2014. nov. 3. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább valami olyat tanulj ami egy leheletnyit is érdekel, vagy lesz vele munkád. Vagy ha nagyon mindegy akkor valami olyat, ahonnan biztos nem fognak kirakni, szocon a matek-statisztikán könnyen ki lehet bukni, ha abszolút nem érdekel.

Ugyanígy voltam, gőzöm nem volt mi legyek, hülye módon egyetemi felvételikor minden sz.a.rt szép sorban megjelöltem, sajnos ez volt az első, gondoltam magas a ponthatár, csak jó lehet, meg lehet úgyse vesznek fel. Ennek már több, mint 10 éve, akkoriban nem lehetett neten pikk-pakk utánanézni, azt se tudtam miről fogunk tanulni. A 2. mérnöki szak volt, utána TTK, meg gazdaság... kb. minden területet meglőttem.

Hát sajnos ide vettek fel. Rájöttem hogy abszolút nem érdekel és még csak elhelyezkedni se tudtam vele - bár emberekkel foglalkozós munkát nem is akarok.

2014. nov. 3. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Az a baj, hogy szociológiát halgatók 90%-a olyan emberekből áll mint te, épp ezért, néznék le minket akik azért tanulunk szociológiát, mert van vele tervünk is, nem muszály tovább tanulnod, ez a baj Magyarországon, hogy mindenki diplomát akar. Tanulj szakmát és akkor legalább nem az én adómból fogják majd fizetni a segélyedet.
2014. dec. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!