Politológia alapszak után milyen mesterképzésre menjek, ha az Európai Unió valamely intézményében szeretnék dolgozni?
Figyelt kérdés
Kb. 5 nyelven fogok majd beszélni, és minden vágyam, hogy kint dolgozhassak a joghoz, vagy politikához kapcsolódó munkakörben.
A politikatudomány MA-n kívül viszont nem találtam más mesterképzést ehhez a szakhoz, de lehet, hogy csak rosszul kerestem. Tudom, hogy pl. kriminológián is beszámítják, de nem teljes értékben.
Ti mit tudtok erről?
2014. okt. 31. 23:31
2/4 anonim válasza:
Politológiáról lehet közigazgatás MA-ra menni? Én úgy tudtam, oda csak a közigazgatás-szervezőt vagy elődeit fogadják el teljes kreditértékkel, beszámítással is max a közigazgatási-rendészeti-katonai képzési területeken végzetteket veszik fel.
3/4 anonim válasza:
Egyébként a Corvinuson közgazdálkodás és közpolitika mesterre lehet menni társadalomtudományi diplomával. Igaz nem teljes beszámítással, de lehet és van is rá példa.
4/4 anonim válasza:
Politológiásról lehet menni közigazgatás MA-ra.
Én igazgatásszervező szakon végeztem, de amikor én jártam alapszakra voltak közös vizsgáim a mesterszakosokkal, és volt köztük még közgazdász is, nemhogy politológiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!