Van egy gazdasági diplomám, szívesen képezném magam még, de olyan drágák a másoddiplomás képzések. Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 12:00
1/7 anonim válasza:
szakirányú továbbképzés..pont erre való
ez se ingyenes de olcsóbb mint a 2.diploma,és rövidebb ideig is tart
2/7 anonim válasza:
Azt tudom ajánlani, hogy vedd befeketetésnek, ami majd megtérül.
Esetleg "hobbiszitnen" képezheted magad abban, ami érdekel, pl. tanulhatsz negy új nyelvet, vagy hasonló.
3/7 anonim válasza:
Mindenféleképpen szakirányú továbbképzés vagy diploma szükségeltetik a gazdasági mellé.
Ha elmész egy teljesen másik irányba, a kettőt nem tudod összeegyeztetni. Vagyis az egyik csak kidobott pénz és idő volt.
Pl. egy Pszichológia meg egy gazdasági diplomát egyszerűen nem lehet összeegyeztetni. Teljesen más szakirány...
4/7 A kérdező kommentje:
28 évesen nem késő már?
2010. jan. 26. 12:30
5/7 anonim válasza:
sose késő továbbképezni magad.sőt!
6/7 anonim válasza:
Én a munkát ajánlanám, eléggé körberöhögjük a 40 éves 4 diplomás 0 tapasztalattal jelentkező embereket a cégnél. A munkához nem kell egyetem, az csak egy papír arról, hogy nem vagy teljesen idióta.
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó: már van 5 év munkatapasztalatom. nem vagyok éppen zöldfülű. egy szóval nem mondtam, hogy nem dolgozom. munka melletti tanulásról nem hallottál?????
2010. febr. 2. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!