Orvosisok? Milyen az egyetem? Esteleg végzett orvosok? Érdemes ezt a sok évet végigtanulni. Mi a véleményetek? Volt, hogy megbántátok, hogy orvosira mentetek?
Jaj de nagyon cuki vagy kérdező. :D Remélem, tényleg összejön, felvesznek, és nem fognak elrontani.
Ezek a kérdések amúgy engem is foglalkoztatnak, tizenegyedikes vagyok, tehát még nem késő meggondolni magamat az orvosival kapcsolatban, de nem akarom. :D Nagyon érdekel a biosz és a kémia is, csak attól félek, hogy valamit nagyon elcseszek, és nem fog összejönni...
Mondjuk érdemes lenne tudni, hogy melyik válaszoló hova jár, mert nyilván a közösség helyenként változó.
Köszi :)
Remélem felvesznek majd az orvosira. És hidd el én is nagyon félek attól, hogy elcseszem az érettségit. Az az álmom, hogy orvos legyek és nagyon összetörnék ha nem sikerülne. Én nagyon szeretnék embereken segíteni, én nem is tudom magam elképzelni más szakmában.
Sok sikert az érettségihez! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!