Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek az Aszódi...

Mi a véleményetek az Aszódi Evangélikus Gimiről?

Figyelt kérdés

Mennyire erős?

Miután végeztetek, könnyű volt bejutni vmilyen egyetemere?

Az emelt angolos osztály nagyon húzós?

kérném a véleményeteket, meg lécci hogy hova jártatok általánosba

kösszike

2010. jan. 25. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
óóó én oda fogok járni :)
2010. máj. 23. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Háth...én is

azért kérdeztem

2010. máj. 24. 14:39
 3/4 anonim válasza:
nehéz:| és semmit nem lehet. az ég világon semmit! Ki is iratkoztam-.-
2010. júl. 23. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én emelt angolos vagyok.:D Ki tudja lehet már osztálytársak lettünk :DDDD (legelső vagyok) Egyébként szerintem nem igaz ez a nem lehet semmit........ jóhogy persze pc-t meg tetkót meg ilyesmit nem, de könyörgöm, MINEK ?????? Ha tényleg annyira fontos, tudsz vele várni 18 éves korodig ;) Egyébként az emelt angolos osztály szerintem nem húzós. :D Mondjuk 4,2 lett az átlagom anno meg 4,8 volt...de csak a b..i reáltantárgyak miatt.. Szerintem ha ilyen gyökér vagy hogy az a bajod hogy azokat, amiket nem lehet, nem lehet akkor tényleg jó hogy nem jársz ide ;)
2011. jan. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!