Tudnátok nekem segíteni azzal hogy elmondjátok hogy mit tudtok a Pesti/Budai egyetemekről/fősulikról?
légyszi írjátok le hogy ti hova jártok,mi a tapasztalatotok és ott mit tanultok/mit lehet tanulni és hogy mik lehettek ha elvégeztétek....
nagyon fontos lenne köszönöm előre is
Én a Szent István Egyetemről azt tudom elmondani, hogy az ország legnagyobb agrár- és környezettudományi egyeteme. Két kutatókarral is rendelkezik és több kampusszal. A legjobb a Pesti (ÁOK) és a Gödöllői (MKK).
Ilyen szakokon tanulhatsz itt:
Állatorvos, növényorvos, biológia, természetvédelmi mérnök, agrármérnök, kertészmérnök, vadgazda mérnök, környezetmérnök, környezetgazdálkodási mérnök, biotechnológus, ökotoxikológus, állattenyésztő mérnök, növénytermesztő mérnök...
Akkor gyere ide, ha biológia, ökológia, földtudományok, környezettudományok érdekelnek és színvonalas képzést szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!